Introversion lanserer DefCon

Introversion har lansert atomkrigsspillet DefCon, som kan kjøpes både fra nettstedet deres og gjennom Steam.

Den britiske kultutvikleren Introversion har nå gitt ut det tredje spillet deres, DefCon. Selv beskriver de spillet som verdens første massemordsimulator, muligens med et lite ønske om at spillhatere som Jack Thompson skal få ferten av spillet og gi det litt ekstra publisitet.

Lag din egen apokalypse

I DefCon spiller du en statsleder i sivilisasjonens siste timer. Alle forhandlinger har brutt ned, og nå er det bare én ting igjen: En altødeleggende atomkrig. Spillet starter i DefCon 5, hvor du kan plassere ut rakettsiloer, flyplasser, skip og annet, og går gradvis nedover mot DefCon 1, hvor du får lov til å trykke på den store røde knappen og sende atombombene dine i vei mot fienden.

I atombombeutvekslingen som følger finnes det ingen vinnere, men om du er dyktig, er det kanskje du som taper minst. DefCon kan spilles alene, men fokuset ser ut til å være på å drive kjernefysisk krig med andre mennesker rundt om på planeten. Det er faktisk mulig å spille DefCon over en hel dag, hvor handlingen foregår i ekte sanntid (og det tar timer før bombene når målene sine).

Om du har lyst til å teste DefCon, kan du laste ned en demo av spillet. Denne gir deg mulighet til å spille med en annen spiller (enten datastyrt eller menneskelig), spille gjennom en serie øvingoppdrag og se en rullende demo av flere dataspillere som angriper hverandre. Om du liker det du opplever, kan du låse demoen opp og umiddelbart få tilgang til alt innholdet i fullversjonen.

Eller fra en av følgende kilder:

DefCon kan kjøpes direkte fra spillets offisielle nettsted, eller fra Steam om du foretrekker den slags. Introversion selger også en utgave i boks, og du trenger ikke bekymre deg for at det skal ta mange dager før du får spilt spillet - om du kjøper boksversjonen får du umiddelbart en nøkkel i e-posten, som lar deg låse opp demoen mens du venter på at pakken kommer i snegleposten.

Siste fra forsiden