Jack Keane

Eventyrlig spill fra Ankh-skapere

Nå kan du teste starten på eventyrspillet Jack Keane, fra skaperne av Ankh-spillene.

Jack Keane er et pek-og-klikk-eventyr i tradisjonell LucasArts-stil. Jack er en kaptein som har fått i oppdrag å frakte en britisk offiser til en øy nær de britiske koloniene i det indiske hav, hvor et ondsinnet geni hersker over innbyggerne, og legger planer for å ta over verden.

Dette kan umulig være trygt.

Den britiske offiserens jobb er naturligvis å stoppe ham, men før han får mulighet til å gjøre det, blir han spist opp av et gigantisk uhyre som lever i jungelen. Dermed tror superskurken at stakkars Jack er mannen som er sendt for å ødelegge planene hans, noe som selvfølgelig får konsekvenser.

Nå kan du teste den første delen av spillet selv. Den nylanserte spillbare demoen inneholder de fire første stedene i spillet, og gir dermed et lite innblikk i hva du kan forvente når det lanseres i butikkene 7. mars i år. Installasjonsfilen er på 640 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Finn ut mer om dette eventyrspillet på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden