Fist of the North Star i sommer

Jernneve fra Østen

Snart får vi banke skurker til de eksploderer.

Fist of the North Star er en japansk tegneserie fra 80-tallet, hvor digre muskelmenn stirrer olmt på hverandre når de ikke er opptatt med å banke gørra ut av banditter og andre krapyl.

Kan han ikke slå fortere?

Serien har gjestet spillmediet en rekke ganger tidligere, og i fjor høst meldte Tecmo Koei at de jobbet med et actionspill i tredjeperson basert på sagaen. Spillet er nå på vei til Europa, og en gang i løpet av sommeren skal det ligge og stirre olmt på oss fra norske butikkhyller.

Historien følger den barske krigeren Kenshiro og kompisenes vandringer og kamper i et postapokalyptisk ødeland. Kenshiro er en ypperlig kampsportutøver, og arving til en eldgammel leiemorderkunst som lar ham sprenge motstandere ved å angripe bestemte punkter på kroppene deres. Kenshiro leter etter sin elskede Yuria og den forræderske broren Raoh, men i løpet av reisen må han også beskytte ødelandets forsvarsløse befolkning mot morderiske gjenger og mindre moralske kampsporteksperter.

Spillutgaven skal by på spektakulær action hvor både fienden og omgivelsene får gjennomgå. Bygninger rives ned med eksplosive spesialangrep, og uheldige motstandere kan få føle Kenshiros blodige spesialitet på kroppen. Bortsett fra Kenshiro selv får vi også spille som andre muskelmenn (og -kvinner) fra serien, komplett med egne historier og avslutninger.

Siste fra forsiden