Joint Operations: Typhoon Rising

Den første demoen av Joint Operations fikk en blandet mottakelse på nettet, og noen mislikte den like sterkt som andre elsket den. Her er en ny demo, som retter på mange av feilene fra den første.

Hvis du var en av de mange som synes den forrige demoen var lovende, men at den ble ødelagt av for mange feil og mangler, kan det derfor lønne seg å prøve den nyeste. I tiden som har gått siden den første demoen dukket opp har nemlig utviklerne jobbet hardt med å finpusse spillet, og forhåpentligvis vil arbeidet deres synes i den nye demoen.

Joint Operations: Typhoon Rising er som kjent et krigsspill hvor opp til 150 spillere kan kjempe mot hverandre på store kart, og kan på mange måter sammenlignes med Battlefield-serien. Den nye demoen inneholder 19 av spillets 29 kjøretøy (både landkjøretøy, båter og helikoptre). Demoen kommer også med 27 (av spillets 35) våpen, og her får du alt fra Stinger-missiler til M4 og granatkaster.

Demoen kommer med fem ulike klasser ("rifleman", "gunner", "medic", "engineer" og "sniper"), og lar deg velge om du vil spille som USA eller Indonesia. Den er begrenset til 100 spillere. Installasjonsfilen er på omkring 250 MB, og den kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden