Joint Operations: Typhoon Rising

I forrige uke gav Novalogic ut en oppdatering til Joint Operations, og denne har i løpet av helgen blitt fulgt opp av nok en nødsoppdatering.

I den nyeste oppdateringen, som ble lansert på fredag, rettes det på en mengde nye småfeil, samtidig som den gjør det lettere å finne ut hvor snikskyttere skyter fra ved at det gule triangelet på radarskjermen, som dukker opp når en fiende skyter mot deg, er gjort smalere for skudd fra snikskyttere. Dermed blir det litt farligere å være snikskytter, noe som forhåpentligvis gjør det mindre frustrerende å være utsatt for angrep fra denne spillerklassen.

Dessverre har en del brukere fått problemer med denne oppdateringen, noe som har fått Novalogic til å gi ut en nødsoppdatering i løpet av helgen. Denne er på omtrent 2 MB, og du behøver kun å laste den ned dersom menyen fryser etter introduksjonsfilmen eller du får beskjed om at serveren du prøver å koble deg opp mot kjører en inkompatibel versjon. De som ikke har lastet ned den nyeste oppdateringen før nå trenger ikke å bry seg om denne nødsoppdateringen, da forandringene i nødsoppdateringen er blitt integrert i den nyeste standardoppdateringen.

Oppdateringen kan lastes ned via spillets oppdateringsfunksjon eller disse nettstedene:

Siste fra forsiden