Journey to the Centre of the Earth

Journey to the Centre of the Earth er et klassisk pek-og-klikk eventyrspill i samme stilen som Syberia og The Longest Journey. Spillet baserer seg løst på den fantastiske Jules Verne-romanen "En reise til jordens indre".

Året er 2005, og Professor Hardwigg sin ekspedisjon til jordens indre er for lengst gått i glemmeboken. Faktisk tror folk det hele var en fantasihistorie. Den unge journalisten Ariane reiser til Island for å dekke en begivenhet for et vitenskapelig magasin. Der blir hun strandet i ødemarken, ved foten av en vulkan. Akkurat når situasjonen ikke så ut til å kunne bli stort verre begynner et stort jordskjelv, og jorden åpner seg under føttene hennes.

Hundrevis av meter lenger nede våkner hun opp på ei underjordisk strand. Hun har naturligvis havnet i den fantasifulle verden Jules Verne skapte for over 100 år siden, en verden som evolusjonen har glemt og hvor dinosaurer og kjempemennesker lever side om side, omgitt av vegetasjon fra en svunnen tid.

Det er GMX Media som skal distribuere dette nye eventyrspillet i vår del av verden. Journey to the Centre of the Earth har allerede rukket å høste ros hos internasjonale kritikere, så det kan se ut som vi har med et nytt klassisk eventyrspill å gjøre. Mens vi venter på utgivelsen kan vi kose oss med den nyutgitte demoen (som er i underkant av 100 MB).

Demoen kan lastes ned fra:

Siste fra forsiden