Journey to the Centre of the Earth

GMX Media har gitt ut en trailer til det kommende eventyrspillet Journey to the Centre of the Earth.

Journey to the Centre of the Earth er et pek-og-klikk-spill som bygger på den fantastiske Jules Verne-romanen "En reise til jordens indre". I stedet for å følge historien fra boken har utviklerne valgt å spinne videre Jules Verne sin berømte historie.

Året er 2005, og Professor Hardwigg sin ekspedisjon til jordens indre er for lengst gått i glemmeboken. Faktisk tror folk det hele var en fantasihistorie. Den unge journalisten Ariane reiser til Island for å dekke en begivenhet for et vitenskapelig magasin. Der blir hun strandet i ødemarken, ved foten av en vulkan. Akkurat når situasjonen ikke så ut til å kunne bli stort verre begynner et stort jordskjelv, og jorden åpner seg under føttene hennes.

Hundrevis av meter lenger nede våkner hun opp på ei underjordisk strand. Hun har naturligvis havnet i den fantasifulle verden Jules Verne skapte for over 100 år siden, en verden som evolusjonen har glemt og hvor dinosaurer og kjempemennesker lever side om side, omgitt av vegetasjon fra en svunnen tid.

GMX Media har akkurat gitt ut en trailer som viser hvordan spillet kommer til å arte seg. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden