JoWood kunngjør SpellForce II

Her er de første offisielle detaljene om etterfølgeren til det flotte strategirollespillet SpellForce.

SpellForce, fra skaperen av The Settlers-serien, blandet rollespill og strategispill på en svært vellykket måte. Spillet ble en av JoWoods største suksesser så langt, og selskapet har fulgt opp med to store ekspansjonspakker. Det har lenge vært klart at utviklerne i Phenomic har jobbet med en etterfølger, og nå har JoWood kunngjort de første detaljene rundt denne.

SpellForce II: Blend of Perfection gir (som i originalen) spilleren rollen som en kommandør som ikke bare dirigerer troppene sine, men som også kjemper på slagmarken, utfører oppdrag, finner skatter og overkommer klassiske rollespillutfordringer. Spillkarakteren kan støttes av opp til fem andre helter, og jo lengre han kommer i kampanjen, jo kraftigere blir de allierte.

Spilleren kan velge mellom over 100 egenskaper for avataren sin, slik at han kan utvikle en avatar som passer hans spillestil. SpellForce II kommer med tre hovedfraksjoner; Alliance of Light, Hordes of Chaos og Brotherhood of Darkness, og hver av disse har tolv unike typer enheter.

SpellForce II kommer også med en flerspillerkomponent hvor avatarene (samt utstyret deres) lagres på serverne. Spillet kommer med et onlinebasert rangeringssystem, samt mulighet for å lage mesterskap, og kan spilles både i samarbeid med andre spillere ("co-op") og i konkurranse med dem ("pvp"). SpellForce II skal etter planen lanseres til høsten i år.

Oppdatering (23/11-05): JoWooD har endret spillets tittel til SpellForce II: Shadow Wars. Lanseringen er flyttet til våren 2006.

Siste fra forsiden