JoWooD satser på billigspill

Den østerrikske utgiveren JoWooD har startet en ny divisjon, som skal fokusere på gode spill til lave priser.

JoWooD har nå opprettet en divisjon som de kaller G-Stars. Denne vil fokusere på spill til relativt lave priser, og spillene skal generelt være av en type som appellerer til flere enn bare kjernegamere. G-Stars vil fokusere på spill til PC, PS2 og Nintendo DS, og i tillegg til å gi ut spill fra andre utviklere vil JoWooD selv utvikle nye G-Stars-spill.

Planen er å gi ut fra ni til tolv spill under G-Stars-merket i året, og de første fire har allerede blitt kunngjort. Disse er PC-spillet Flyboys (et onlinefokusert flyspill basert på filmen ved samme navn), PS2-spillet Aquanox: The Angel's Tears (et actionspill der du får kontroll over en futuristisk ubåt), samt DS-spillene LifeSigns: Hospital Affairs (hvor du spiller lege på et sykehus) og Genius Cards.

Disse fire spillene vil alle komme på markedet i løpet av første halvår 2007. Prisen vil variere fra 9,99 til 29,99 euro. JoWooD forteller at de allerede har sikret seg et distribusjonsnettverk i store deler av Europa, inkludert Skandinavia. Om du ønsker å ta en titt på det de har å by på, kan du stikke innom det nylanserte G-Stars-nettstedet.

Siste fra forsiden