Jowood søker utviklere

Planer om nytt actionrollespill

En av franchisene til Jowood skal berikes med et actionrollespill.

Jowood har oppdatert sin hjemmeside med en annonse. I annonsen søker den østeriske utgiveren etter uavhengige spillutviklere som kan tenke seg å samarbeide med utgiveren om et nytt spillprosjekt.

Blir det enda mer Gothic?

Den tyske utgiveren røper svært lite om hva de har i tankene, men det skal dreie seg om et actionrollespill basert på en av deres etablerte spillserier. Om denne serien vil de bare si at den er kjent for sin episke bakgrunnshistorie, flotte grafikk og polerte innhold. Spillet er planlagt for Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Det kan være snakk om Gothic-universet, selv om mange vil hevde at Gothic 3 ikke er kjent for sitt polerte innhold. Problemet med Gothic som kandidat er at det allerede er toannonserte Gothic-prosjekter, selv om det selvsagt kan tenkes at Jowood vil føye til et tredje.

Jowood utgir også rollespillstrategiserien Spellforce, som også innfrir beskrivelsen de gir av prosjektet. Som Gothic foregår Spellforce i en tradisjonell fantasiverden, så det er godt mulig Jowood vil la spillere besøke denne verdenen i et actionrollespill.

Vi kommer med mer informasjon så snart Jowood avslører mer om prosjektet.

Siste fra forsiden