Juiced (beta)

Har Juiced det som er nødvendig for å kunne utkonkurrere Need for Speed: Underground? Denne litt tidlige demoen burde i alle fall gi en indikasjon på hva vi har i vente.

Juiced er, som de fleste antakelig har funnet ut, Acclaim sitt forsøk på å lokke til seg kunder fra Electronic Arts og Need for Speed: Underground. Konseptet i Juiced minner nemlig mye om konseptet i EA sin publikumssuksess, og her er fokus på ulovlige gateløp, masse modifikasjoner (både i forhold til stil og ytelse) og et arkadepreget gameplay.

Spillet kommer med over 50 lisensierte biler, inkludert modeller fra Toyota, Honda, Nissan, Dodge, Ford, Mazda Mitsubishi, Pontiac, Holden, Volkswagen, Fiat, Renault, Subaru, Peugeot og Chevrolet, og disse kan du spiffe opp med autentiske nye deler fra fabrikanter som A'PEXi, AEM, Bridgestone, Ferodo, Konig, Alpine og HKS.

Juiced inneholder en ikke-lineær kampanje hvor spilleren får vinne penger og respekt ved å vinne løp. Pengene kan han bruke til å oppgradere bilen sin, og respekten er nyttig om han vil prøve seg mot de store gutta. I tillegg til enspillerkampanjen kommer alle versjonene av Juiced med mulighet for online-spill.

Denne demoen av Juiced dukket nylig opp på Acclaim sitt tyske nettsted, og i følge de som har prøvd den bærer den et visst preg av å være uferdig. Demoen kommer med tre ulike kjøretøy (to Celica-modeller og en Supra) og en bane. Installasjonsfilen er på 146 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden