Jul i Azeroth

Det er ikke bare oss her i Gamer.no som feirer jul for tiden; Blizzard har kunngjort omfattende julefeiringer i World of Warcraft.

I fantasiverdenen Azeroth feirer man riktignok ikke Jesu fødsel, slik man ofte gjør i vår verden. I stedet heter høytiden Feast of the Winter Veil, og foregår fra 15. desember til 2. januar. Julenissen har de heller ikke i Azeroth, men til gjengjeld kan du risikere å møte feststemte Greatfather Winter på dine reiser rundt om i den virtuelle verdenen.

I tillegg vil alle byene i Azeroth dekoreres med Winter Veil-dekorasjoner, og en gruppe gobliner (Jinglepocket Goblins) vil selge vinterøl, pepperkakeoppskrifter, godteri og ingefærøl. Dessuten introduseres to serier med oppdrag, inkludert en hvor du må redde bortkomne reinsdyr.

Som om ikke dette var nok vil ingeniører nå kunne konstruere snøballmaskiner, og det vil være mulig å sende innpakkede julegaver til vennene dine. Blizzard forteller at de også vil legge ut små overraskelser i form av goblin-maskinerier rundt om i Azeroth. Og hvis du synes ridedyret ditt hadde gjort seg bedre som et reinsdyr, kan du forvandle det til et i Winter Veil-perioden.

Siste fra forsiden