Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 13

Det er nå bare 11 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger en spesialutgave av Sid Meier's Pirates!

Sid Meier's Pirates! er en nyskapning av det klassiske sjørøver-spillet Pirates! Spillet tar i bruk 3D-motoren til NDL, som går under navnet Gamebryo (tidligere kalt NetImmerse). Gamebryo er ingen fremmedteknologi for spillindustrien, og andre storspill som nyter godt av samme motor er blant annet Morrowind og Dark Age of Camelot

Spillet er svært tro til originalen, men tar denne gang i bruk ekte 3D-grafikk. Pirates! kan best beskrives som en blanding av rollespill, actionspill og strategi. Oppskriften vil være den samme: Du begynner som en lavt rangert pirat-wannabe, og derfra jobber du deg oppover. Forhåpentligvis ender du opp som en fryktet pirat, gjerne med øyelapp og treben.

Nå kan en begrenset spesialutgave av Sid Meier's Pirates! bli din. Boksen du ser bildet av over inneholder videoer og inside-informasjon fra utviklingen, en t-skjorte, et stort sjørøverkart, det originale Pirates!-spillet og naturligvis det nye spillet.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva er et typisk uttrykk for en pirat?
I'll be back!
Hasta la vista, baby!
Yarr!

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Atari for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden