Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 16

Det er nå bare 8 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger Den Lengte Reisen og et origialt soundtrack.

Den Lengste Reisen er et klassisk pek-og-klikk spill hvor man skal være i interaktivitet med mer eller mindre statiske omgivelser. Spillet har høstet godord fra spilljournalister og spillere verden over, og er knakende god underholdning den dag i dag.

I Den Lengste Reisen er verden i trøbbel, Balansen - en organisasjon som iveratar balansen mellom de to verdenene Stark og Arkadia - er på randen til oppløsning og en ung kvinne legger ut på et uforutsigbart eventyr. Denne kvinnen er April Ryan. For å redde tilværelsen må man utforske alle kriker og kroker i begge verdenene. På en underlig, dog meget underholdende reise blir man stilt ovenfor gåter av ulikt kaliber, som er flettet inn i spillets historie. Vil April Ryan greie å redde verden med din assistanse?

I tillegg denne klassikeren av et eventyrspill, får vinneren også et originalt soundtrack. Og på toppen av det hele vil du få muligheten til å få spillet signert av produsenten om dette er ønskelig. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvem hadde stemmen til April Ryan i den norske versjonen av Den Lengste Reisen?
Ane Dahl Torp
Synnøve Svabø
Petronella Barker

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Funcom for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden