Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 5

Julestemningen er på topp i redaksjonen til Gamer.no. I dagens luke i vår populære julekalender kan dere vinne PC-spillet Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Vampire the Masquerade: Bloodlines bygger på det allerede kjente Vampires-konseptet, og er i bunn og grunn et rollespill som går ut på å spille disse blodsugerne.

Før livet som vampyr begynner skal du skape figuren din. Du kan enten velge å bli anbefalt klan samt egenskaper ut fra spørsmål, eller du kan bestemme klan og evner manuelt. Spillet består av oppdrag du kan fullføre, og har en svært sterk, underliggende historie. Som vampyr kan du innta andre former hvis du vil det, men du må gjøre mye for å skjule din identitet. Kameraet beveger seg i sanntid, og har muligheten til å ta over kontrollen for å gi deg en mellomsekvens.

- Vampire har virkelig overrasket meg positivt, og jeg vil påstå det er et av årets beste og mest undervurderte spill for voksne, skriver vår anmelder i omtalen her på Gamer.no.

I samarbeid med Activision gir vi deg nå muligheten til å vinne et eksemplar av Vampire The Masquerade: Bloodlines. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare riktig på ett eneste spørsmål.

Hva heter spillmotoren som Vampire The Masquerade: Bloodlines er bygget opp av?
Unreal
Source
X-Ray

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Activision for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden