Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 7

Det er nå bare 17 dager igjen til julaften, og vi forsetter forsøket på å gjøre ventetiden enklere. I dagens julekalenderluke kan vi friste med Anarchy Online-spill og 90-dagers gratis spilletid.

Anarchy Online er et såkalt massivt onlinespill (MMORPG) satt i en sci-fi-inspirert verden, flere tusen år inn i fremtiden. I tradisjonell rollespill-stil skal spillerne bygge opp sine egne figurer ved å slåss mot verdens ondskap, og bygge opp sine egenskaper og atributter i en verden sammen med tusenvis av andre mennesker.

Sentralt i spillet står konflikten mellom Klanen og det enorme selskapet Omni-Tek. Spillere kan aktivt da del i denne konflikten, noe som åpner for kamper mellom spillere og de datastyrte figurene i spillet. I stedet for magi, som du finner i de andre typiske rollespillene, har du her Nano-roboter som spillere kan lære å mestre til det fulle. Anarchy Online er et spill med figurer i sorte lateks-klær, store laserpistoler og fremtidsbyer.

Siden lanseringen har Funcom gitt ut én oppgraderingspakke og to tilleggspakker til Anarchy Online. Notum Wars introduserte konseptet rundt kontroll av landområder, hvor de forskjellige spillergruppene får mulighet til å eie baser og landområder, samt kjempe om disse seg i mellom. Shadowlands åpnet et helt nytt univers, med blant annet den flyvende byen Jobe, mens i den siste pakken, Alien Invasion ble blikket rettet mot stjernene hvor romvesener kikker tilbake. Fra å la spillerne bestemme hvem de vil jakte på, er det i Alien Invasion spillerne som kan risikere å bli jaktet på av romvesener.

Nå kan du sikre deg en amerikansk versjon av Anarchy Online Shadowlands (som inkluderer oppgraderingspakken Notum Wars) og tilleggspakken Alien Invasion. I tillegg kan vi by på følgende godsaker:

  • Boka Prophet Without Honour: Anarchy Online Book One, skrevet av Ragnar Tørnquist, som også har bidratt til historien bak Anarchy Online.
  • En Alien Invasion-t-skjorte.
  • Et forhåndsbetalt kort som lar deg spille gratis i 90 dager.
  • 10 eksklusive Leets du kan ha som kjæledyr i spillet.
  • En luksusleilighet i Jobe.
  • Anarchy Online Soundtrack Volume 2

For å delta i trekningen om alt dette, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Når ble Anarchy Online lansert i Norge?
14. mai 2001
27. juni 2001
27. september 2001

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Funcom for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden