Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 8

Det er nå bare 16 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger Kaptein Sabeltann og Kult: Heretic Kingdoms.

I PC-spillet Kaptein Sabeltann spiller du Pinky, og trer inn i Kaptein Sabeltanns eventyrlige og mystiske verden. Her må du løse mange oppgaver for at drømmen om å bli sjørøver skal gå i oppfyllelse. Det blir fekting, jakt på gullmynter, graving etter skatter, hopping, løping og klatring. Pinky tar oss med til mange spennende steder. Hvert miljø har sin egenart og presenterer spillerne for utfordrende oppgaver som må løses for å komme videre inn i Kaptein Sabeltanns verden.

Kult: Heretic Kingdoms er et isometrisk rollespill til PC hvor spilleren selv kan velge om han vil fokusere på action eller eventyr. Spillet foregår i en fantastisk parallell virkelighet som heter Dreamworld, i kongeriket Rywennia. Det inneholder 40 episke oppdrag, fordelt på over 50 kart og syv massive verdener. For å overvinne spillets 30 ulike typer monstre kan spilleren bruke over 100 unike våpen og over 50 trylleformularer.

For å delta i trekningen om disse to spillene, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter firmaet som har produsert Kaptein Sabeltann-spillet?
Innerloop
Funcom
ArtPlant

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Pan Vision for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden