Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 13

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

I dag gir vi bort en perfekt pakke for spillere som kun tar til takke med det aller beste for å få frem de viktige nyansene i spillyden.

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion.
Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000.

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion hevdes å være det ultimate lydsystemet for spillere. Her gis det optimal ytelse, kontroll og tilkoblingsmuligheter for spillproffer. Kortet har maskinvareakselerert EAX 5.0 og OpenAL med svært presis 3D-plasseringslyd gjennom X-Fi-teknologien. I/O-stasjonsenheten gir enkel tilgang til hodetelefon- og mikrofoninnganger ned volumkontroller, mens bakgrunnsbelyste knapper gir deg rask tilgang til spillmodus og X-Fi-teknologier for optimale spillfunksjoner.

Hodesettet Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 lover spillyd uten sidestykke. HS-1000 har samme X-Fi-teknologi som lydkortet, samt støtte for EAX, slik at hundrevis av kompatible spill blir mer realistiske. Det lette, fleksible hodebåndet og øreputene sørger for best mulig komfort i lange spilløkter. Den støydempende mikrofonen som kan kobles til og fra, sørger for optimal ytelse under intensive lagkonkurranser.

Hvis du vil være med i trekningen om denne unike lydpakken, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hvor mye X-RAM er det i lydkortet i dagens premie?
  1. Hva står EAX for?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

       
Les også
– Tidenes beste skytespill?
       

Siste fra forsiden