Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 16

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

I dag kan vi tilby en komplett pakke for å komme i gang med det massive, og svært populære rollespillet World of Warcraft fra Blizzard.

Spillet finner sted i en dynamisk verden rik på legender og eventyr, med velkjente landemerker og områder, og et ubegrenset actionfylte kamper og oppdrag. I helteskikkelse utforsker du slagmarker, oppdager nytt land og begir deg ut på episke ferder og utfordringer.

World of Warcraft: Battle Chest.
World of Warcraft: Wrath of the Lich King Collector's Edition.

Vi har sikret oss et eksemplar av World of Warcraft Battle Chest, som inneholder originalspillet, tilleggspakken The Burning Crusade og strategibøker for begge spillene.

Vi legger også Collector's Edition av den ferske tilleggspakken Wrath of the Lich King i premiepotten. Utvidelsespakken gir spillere tilgang på ødemarkene i Northrend, og en rekke nye funksjoner. Blant annet kan de beste spillerne nå stige til nivå 80, og lære kraftige egenskaper. I tillegg får spillere mulighet til å lære et nytt yrke, og bli kjent med spillets første helteklasse.

Samlerutgaven inneholder en bok med eksklusiv kunst fra spillet, et unikt dyr (Frosty) du kan bruke i spillet, bak kulissene-DVD, det offisielle lydsporet, musmatte med kart over Northrend, to sett kortstokker og to eksklusive kort i spillet World of Warcraft Trading Game March of the Legion, og selvsagt spillet i seg selv.

Dagens vinner får også totalt 90-dagers gratis spilletid.

For å være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hva heter den nye helteklassen i Wrath of the Lich King?
  1. I hvilket Warcraft-spill besøkte vi Northrend sist?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Les også
Anmeldelse:
               

Siste fra forsiden