Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 21

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

Sammen med Paradox gir vi i dag bort en svært innholdsrik og variert spillpakke. Dagens premie er nemlig spillene Europa Universalis III: Complete, Mount & Blade, City Life 2008, Dark Horizon og Trains: The Complete Collection.

Europa Universalis III.
Mount & Blade.
City Life 2008.
Dark Horizon.

Strategispillet Europa Universalis III har stor dybde, historisk innhold, utfordrende gameplay og høy gjenspillingsverdi, samtidig som det er mer nybegynnervennlig enn før. Handlingen starter i 1453, og du må lede en av 250 nasjoner til å bli mektig og stor. Dagens pakke inneholder originalspillet, og tilleggspakkene Napoleon's Ambition og In Nomine.

Mount & Blade er et actionrollespill, i en dynamisk og aktiv middelalderverden. Her kjemper ulike fraksjoner om makten, og det er gode muligheter for at talentfulle krigere kan tjene seg søkkrike på situasjonen. Spillet tilbyr en rekke forskjellige våpen, som sverd, pil-og-bue og lanse.

I City Life 2008 får vi skape vår egen drømmeby, og takle utfordringer som forrurensing, kriminalitet og klassekonflikter. Du får bygge byene dine i full 3D, og plassere ut en rekke ulike typer bygninger. Underveis må du sørge for at innbyggerne får oppfylt behovene for arbeid, handlemuligheter, trygghet, utdanning, fritidsaktiviteter og helsevesen.

Dark Horizon er et actionfylt romskipspill som henter inspirasjon fra klassikere som Wing Commander og Freespace. Vi loves et eventyr med en sterk historie, 22 utfordrende oppdrag og en rekke spesielle funksjoner. Blant annet får du mulighet til å skreddersy romskipet ditt fullstendig, samt lage egne våpen.

Trainz-serien hevdes å være den dypeste og mest fullstendige togsimulatoren i verden. I Trains: The Complete Collection får du hele den komplette serien, med alle tilleggspakker fram til nå, inkludert tog og strekninger fra et vidt tidsspekter, et redigeringsverktøy og mulighet til å laste end gratis innhold fra nettet.

Slik deltar du

For å delta i trekningen om denne utrolige spillpakken må du svare korrekt på følgende spørmsål:

  1. Gjennom hvor mange år spenner historien i Europa Universalis III seg?
  1. Hva heter redigeringsverktøyet i Trainz?

Konkurranseinformasjon:

Les også
Anmeldelse: Mount & Blade
  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

               

Siste fra forsiden