Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 22

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

Dagen i dag har vi valgt å vie til Sid Meier og hans Civilization-franchise. Vi har fått tak i en unik superpakke med Civilization IV: Complete Pack, Civilization IV: Colonization og Civilization Revolution for DS.

Civilization IV.
Civilization IV: Colonization.
Civilization: Revolution.

I det utrolig populære strategispillet Civilization IV får vi en levende og meget detaljrik 3D-verden, med kulturelt forskjellige enheter som tar spillopplevelsen til et nytt nivå. Gameplayet er strømlinjeformet, og raskt å sette seg inn i - men kanskje enda vanskeligere å legge vekk. Civilization IV: Complete Pack, inneholder originalspillet, og de to tilleggspakkene Warlords og Beyond the Sword.

Videre legger vi på Civilization IV: Colonization, som er en frittstående utvidelsespakke til Civilization IV. Spillet er en total gjenskapning av den gamle klassikeren Colonization fra 1994, hvor du som en av fire nasjoner skal kolonisere den nye verden, Amerika.

I tillegg har vi skaffet oss et eksemplar av Civilization Revolution for DS. Her får du ta over din egen nasjon, som du må utvikle og lede gjennom menneskehetens historie. Spillet leverer en forenklet, og mer actionfylt versjon av det velkjente gameplayet Civilization-serien, spesielt designet for konsollspilling.

For å delta i trekningen om denne pakken må du svare korrekt på følgende to spørsmål:

  1. Hva heter transportspillet som Sid Meier har laget?
  1. Hvilken nasjon kan du ikke lede i Civilization IV: Colonization?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

   
Les også
Snillere mot nye spillere
           

Siste fra forsiden