Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 1

Adventstiden er i gang, og det er også vår årlige julekalender. Hver dag frem mot julaften kan dere vinne mange flotte premier. Årets første luke består av PC-spillet F.E.A.R. og en t-skjorte.

I det kritikerroste PC-spillet F.E.A.R. er du del av en topphemmelige organisasjonen med samme navn. Denne organisasjonen spesialiserer seg på å kjempe mot paranormale trusler, og det er nettopp det verden står overfor nå. Du leder en gruppe menn som må inn i et farlig område, finne ut hva som skjer, og ordne opp i sakene. Det er også en fordel å overleve.

Dette er du velegnet til, for karakteren din har fått evnene sine oppgradert, slik at han i praksis kan kalles et levende våpen. Et spennende element med F.E.A.R. er at handlingen foregår over omtrent 12 timer i sanntid. Alt foregår i og rundt en enkelt by (både innendørs og utendørs), og variasjon er et nøkkelord her.

I dag ligger dette spillet og en kul t-skjorte i premiepotten. Du må være over 18 år, og svare korrekt på følgende spørsmål, for å være med i trekningen:

Hva står forkortelsen F.E.A.R. for?

Find Evaluate Attack Relax
First Encounter Assault Recon
First Evacuate All Republicans

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden