Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 16

Den sekstende luken i vår populære julekonkurranse står for tur. I dag gir vi dere mulighet til å vinne PSP-versjonen av Pro Evolution Soccer 5.

Pro Evolution Soccer 5 på PSP er den første håndholdte versjonen i den populære fotballserien fra Konami. Vi kan forvente oss den samme realismen og gameplayet som vi kjenner fra tidligere, og med tanke på antall klubber og land, vil det være omtrent like mye å velge mellom i PSP-versjonen. Totalt kan vi vente oss 136 klubblag og 57 landslag, som kan delta i seks ligaer og flere ulike turneringer.

Det blir naturlig nok også støtte for spilling og utveksling av data med andre over trådløst nettverk. I tillegg vil det være mulig å koble PSP-versjonen mot PlayStation 2-versjonen for å laste inn dine egne lag, og bruke disse i kamper på PSP. Det loves også eksklusivt innhold på PSP.

Hvis du vil delta i trekningen om dette håndholdte fotballspillet, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilke draktnumre bruker coverstjernene Thierry Henry og John Terry?

14 og 26
10 og 18
17 og 23

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden