Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 4

Tiden flyr, og vi har allerede kommet til den fjerde luken i årets julekalender på Gamer.no. I dag kan dere vinne det første GTA-spillet på PSP: Grand Theft Auto: Liberty City Stories.

I motsetning til det forrige håndholdte Grand Theft Auto-spillet, som kom til Nintendo GBA, vil Grand Theft Auto: Liberty City Stories på PSP være i full 3D, og vi loves en helt original historie. I tillegg får vi en haug nye oppdrag, og all den friheten og dybden som kjennetegner de store spillene i serien.

Dessuten skal Liberty City Stories være like profesjonelt produsert som de andre, store GTA-spillene, noe som betyr at vi får lisensiert musikk og kjente skuespillere. På E3 2005 ble det fortalt at spillet ville levere en opplevelse ulikt noe annet på en håndholdt spillemaskin, samtidig som det beholder alle de elementene som har gjort de andre spillene i serien berømte.

Hvis dette er et spill du kunne tenke deg å vinne, må du være over 18 år, og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilket nummer i rekken GTA-utgivelser er Liberty City Stories (hvis vi utelukker tilleggspakker og samlepakker)?

Fjerde
Syvende
Niende

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden