Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 7

Ny luke og nye muligheter åpner seg. I dagens luke kan du vinne spillet The Chronicles of Narnia, og kinobilletter til filmen.

Spillet The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe, som nylig ble lansert på PC, PlayStation 2, Nintendo DS og Game Boy Advance (Xbox- og GameCube-versjonene følger i mars), er basert på C.S. Lewis sin klassiske fortelling om Narnia. Historien følger Lucy, Susan, Edmund og Peter, som finner en magisk portal i et stort klesskap. Denne portalen leder til kongeriket Narnia, et fantastisk land fylt av merkelige og magiske karakterer, men som lider under en forbannelse kastet av den onde Hvite Heksen.

En eldgammel profeti forteller at to gutter og to jenter fra menneskenes verden vil være de som overvinner heksen og knekker forbannelsen, og her kommer de fire barna inn i bildet. Det nye Narnia-spillet beskrives som et actioneventyr hvor spillere vil få reise gjennom de magiske omgivelsene sett i filmen og møte mange av karakterene fra filmen, tv-serien og bøkene.

I tillegg til spillet, får vinneren av dagens luke tre kinobilletter til filmen Legenden om Narnia, som er gyldige hvor som helst i Norge. Filmen som har premiere 26. desember, er som spillet basert på de populære litterære klassikeren ved samme navn.

For å delta i trekningen om valgfri versjon av de lanserte Narnia-spillene, pluss kinobilletter må du være over 12 år (pga. PEGI-merkingen av PC- og PS2-versjonene), og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvem har regien på filmen Legenden om Narnia?

Andrew Adamson
Marilyn Fox
Ann Peacock

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden