Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 17

Det er bare én uke igjen til jul, og det må feires. I dag gir bort ett stykk svart utgave av Sony PSP, med to spill.

PSP - Sonys store satsning på det håndholdte spillmarkedet - trenger neppe noen videre presentasjon. Men Tekken: Dark Resurrection og MotoGP, som du kan vinne sammen med denne lekre maskinen kan vi godt skrive litt om.

Tekken: Dark Resurrection tar alle de beste elementene fra den nyeste arkadeversjonen i Tekken-serien, og introduserer en rekke PSP-eksklusive funksjoner for å sikre en frisk opplevelse. Her får vi moduser som "story", "practice" og "time attack", pluss en samling minispill og mulighet for flerspiller over trådløst nettverk. Ellers loves vi 30 nye og kjente kamphaner.

MotoGP er det første offisielle MotoGP-spillet til PSP. Her kan man konkurrere mot virkelighetens helter, som blant andre Valentino Rossi, Marco Melandri og Nicky Hayden, i noen av de mest underholdende banene i motorsportens verden. Enspillerdelen inneholder en rekke ulike konkurranseformer, og opp til åtte spillere kan møtes til dyst i flerspiller.

For å delta i trekningen om denne flotte pakken, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Når ble Sony PSP lansert i Europa?
Hvor mange offisielle klasser er det i motorsykkelsporten?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden