Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 19

I dagens luke gir vi bort Sound Blaster X-Fi XtremeGamer fra Creative, et lydkort spesielt beregnet for spilling.

Misfornøyd med det innebygde lydkortet i hovedkortet, eller angrer på at du ikke la litt mer penger i lydkortet du kjøpte forrige gang? Da har vi noe du kanskje har lyst på.

I årets nittende luke ligger Sound Blaster X-Fi XtremeGamer – et spenstig og THX-sertifisert lydkort som lover en rask, intens og realistisk lydopplevelse i alle spill. X-Fi CMSS-3D-hodetelefonteknologien oppretter ni virtuelle høyttalere, for å posisjonere lyden så nøyaktig at du kan lokalisere fienden bare på lyden. Ulike typer lyd blir sendt til ulike kanaler, hvor stemmen eksempelvis blir lagt i midten, omgivelseslyder sendes til omsluttende kanaler.

Kortet drar full nytte av lydeffektene i EAX Advanced HD, som gir hvinende kuler og eksplosjoner som rister rommet. X-Fi Crystalizer sørger for sylskarpe skudd, men også dype eksplosjoner for de mest intense spillopplevelsene eller filmene.

Dette lydkortet fra Creative kan bli ditt, hvis du svarer korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket land har Creative Technology sitt hovedkontor?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden