Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 23

Dagen før dagen, lille julaften, deler vi ut en ny utstyrspakke for spillere.

Mange av vet å sette pris på en god spillmus og musmatte. I heftige actionspill eller strategispill kan bra utstyr være det lille som gjør den store forskjellen. Derfor har nettbutikken PCutstyr i dag gitt oss en super pakke, med både Logitech G5 Laser Mouse og musmatten SteelPad 4D.

SteelPad 4D er en skreddersydd spillmusmatte med to forskjellige overflater. Den ene siden er grov, mens den andre er glatt. Sammen utgjør de en ideel kombinasjon for spillere enten man liker lav eller høy sensitivitet. En medfølgende gummibase kan etter eget ønske plasseres under matten, for å sikre at den ikke glir – men matten fungerer også greit uten denne gummibasen, da er den kun 1 mm tykk.

Logitech G5 Laser Mouse har en lasermotor med svært høy oppløsning, som gir presis respons der det trengs mest. Musen har en helt spesiell, justerbar vektkassett med lodd på tilsammen 36 gram, som gir deg tusenvis av innstillingsmuligheter for balanse og vekt, slik at du kan skreddersy musen til din personlige spillestil. Spillføttene i PTFE-plast sikrer deg de smidige bevegelsene du trenger i spillet, og med Logitechs SetPoint-program kan du også tilpasse musen med avanserte funksjoner som spillgjenkjenning, og regulere musens følsomhet uten å pause spillet.

For å delta i trekningen om denne utstyrspakken må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter Counter-Strike-klanen som brukte SteelPad 4D når de i 2003 vant både CPL og WCG?
Hvor mange vokaler er det i det forrige spørsmålet?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden