Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 6

Det er 6. desember, og tid for å åpne den sjette luken. I dag har vi funnet frem samlerutgaven av onlinespillet Guild Wars: Nightfall.

Guild Wars: Nightfall er en ny frittstående utgivelse i Guild Wars-serien, og inneholder nye helter, karakterer, egenskaper, samt en ny historie og helt nye. Som forgjengerne er dette et onlinespill med mange likheter med andre MMORPG-titler, men uten faste månedsavgifter.

De nye heltetypene er Dervish og Paragon. Dervishen er en hellig kriger som bruker ljå i nærkamp, og som har evnen til å midlertidig ta på seg gudeform. Paragonen er utrustet med spyd, og kan hjelpe allierte ved hjelp av magiske rop, og egner seg godt som støttetropp til de mer tyngre angriperne.

Innholdet i samlerutgaven av Guild Wars: Nightfall

Guild Wars: Nightfall kan installeres helt uavhengig av de forrige Guild Wars-spillene, men det er også mulig å samkjøre alle tre pakkene for en komplett Guild Wars-opplevelse.

Samlerutgaven som dere i dag har mulighet til å vinne kommer i en spesiell eske, med spillet på DVD, en 124-siders kunstbok, bak kulissene-DVD, offisielt lydspor på CD, en pappfigur av Warmarshal Varesh, et stort kart over det nye kontinentet Elona, en plakat, et referansekort med hendige tastatursnarveier, 14-dagers/10-timers gratis tilgang på Guild Wars Prophecies og Guild Wars Factions. Du får også en spillnøkkel som gir tilgang på et lite Varesh-dyr, en spesiell Nightfall-dans, og bonusmusikk – alt sammen inne i spillet.

Vil du være med i trekningen om dette spillet? Da må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange Guild Wars-spill er gitt ut til nå?
Hvor mange språk ble originale Guild Wars oversatt til ved lansering?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden