Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 13

I dagens konkurranse kan du være med i trekningen om Company of Heroes med tilleggspakken og en feltflaske.

I det kritikerroste sanntidsstrategispillet Company of Heroes følger spilleren de modige mennene i «Able Company» under invasjonen av Normandie. Den historiebaserte kampanjen tar deg gjennom hele Europa, og kulminerer i slaget om den tyske hovedstaden Berlin. Spillet bygger på Relic sin nestegenerasjons grafikkmotor og Havok-motoren, og blant punktene på skrytelisten finner vi fullstendig ødeleggbare miljøer, realistisk fysikk og kunstig intelligens.

Company of Heroes, tilleggspakken og en feltflaske er dagens premie.

Den ferske tilleggspakken Opposing Fronts er en frittstående utvidelsespakke som omhandler frigjøringen av Frankrike. Det åpner for to nye spillbare fraksjoner. I tillegg får vi nye flerspillermoduser og andre forbedringer i forhold til grafikk og kunstig intelligens.

For å være med i trekningen av disse to spillene og en feltflaske må du være fylt 18 år (på grunn av spillenes aldersmerking) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter grafikkmotoren som brukes i Company of Heroes?
Når fant invasjonen av Normandie sted?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden