Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 14

I dag kan dere vinne et eksemplar av rollespillet The Witcher med kunstbok, fantasy-roman og t-skjorte.

The Witcher er et rollespill som er basert på en sterkt modifisert versjon av BioWare sin Aurora-motor. Spillet er også basert på den polske forfatteren Andrzej Sapkowskis fantasybøker, og utviklerne har fortalt at fokuset er å skape et actionorientert rollespill som er visuelt fantastisk og enkelt å bruke, samtidig som det har en dyp og intrikat historie.

Rollespillet The Witcher, kunstbok, t-skjorte og fantasy-roman til vinneren av dagens konkurranse.

Spillverdenen minner på overflaten om andre typiske fantasyverdener, men den er mye mer «voksen» enn det som er vanlig. Verden er ikke sort/hvit med klare skiller mellom ondskap og godhet, og det er ikke slik at folk enten er skikkelig onde eller veldig snille. Et spennende element er at spillets oppdrag som oftest kan løses på flere forskjellige måter.

Hvis du vil delta i trekningen om dette spillet, en kunstbok, en t-skjorte og fantasy-romanen The Last Wish av Andrzej Sapkowski, så må du være fylt 18 år (på grunn av aldersmerkingen) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilken karakter fikk The Witcher i anmeldelsen her på Gamer.no?
Hvilke av disse tre romanene har Andrzej Sapkowski ikke skrevet?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden