Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 17

Lyst på litt kritikerrost middelalderstrategi? Vi gir bort Medieval II: Total War og tilleggspakken Kingdoms.

Medieval II: Total War er det fjerde spillet i den svært populære strategifranchisen. Handlingen er som tidligere satt i middelalderen, og den mest turbulente og blodige tidsepoken i europeisk historie. Men utover i spillet vil man også kunne utforske amerikanske slagmarker, og kjempe mot aztekerne.

En fantastisk strategipakke venter i premiepotten.

En sterkt forbedret grafikkmotor skal gi oss en rekke visuelle og gameplay-messige forbedringer, hvor det blant annet er mulig å animere over 10 000 dynamiske figurer samtidig, i ett og samme skjermbilde. Videre har vi fått en totalrenovert flerspillerdelen.

Tilleggspakken Kingdoms inneholder blant annet fire nye kampanjer (Amerika, Storbritannia, Nord-Europa og Det Hellige Land), samt muligheten til å utforske The New World som ble låst opp mot slutten av originalspillet. Totalt har man valget mellom 13 nye fraksjoner, og over 150 nye enheter. Kingdoms inneholder forøvrig en utvidet versjon av Crusades-kampanjen fra originalversjonen. Videre kan man vente seg seks nye flerspiller-scenarioer, og 20 nye brett for «Custom Battle».

Både originalspillet og tilleggspakken kan bli din. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på disse spørsmålene:

Hvilken karakter fikk Medieval II: Total War i anmeldelsen her på Gamer.no?
I hvilken tidsperiode foregår Medieval II: Total War?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden