Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 18

I dagens konkurranse kan du vinne actionspillet Kane & Lynch, sammen med en sjelden bag full av tøffe effekter.

Kane & Lynch: Dead Men er et historiedrevet actionspill hvor vi følger to menn som begge venter på å bli henrettet. Den ene er en leiesoldat, mens den andre er en psykopat, og sammen legger de ut på en voldelig og kaotisk reise. De to hovedpersonene har et problematisk forhold til hva som er rett og galt, og de hater hverandre som pesten.

Kane & Lynch-spillet og en bag med tonnevis av effekter er dagens premie.

Likevel må de samarbeide, og dette er et sentralt tema i spillet, ettersom gameplayet er fullstendig kooperativt. Spillet blir et eksplosivt tredjepersons actioneventyr med et intuitivt kommandosystem og tungt befolkede, ødeleggbare spillmiljøer.

Vi har fått tak i en tøff Kane & Lynch-bag, som inneholder spillet (på valgfri plattform), en t-skjorte, FBI-filer på Kane og Lynch, solbriller, plaster, pastiller, kunst og mye mer. Hvis du vil delta i trekningen, må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Hva kaller amerikanere det området i fengselet som er forbeholdt de som venter på å bli henrettet?
Utviklerne av Kane & Lynch står også bak en annen kjent spillfranchise, hvilken?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Den heldige får mulighet til å velge versjon av spillet før det sendes ut. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden