Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 19

Dagens luke inneholder en spesialutgave av Crysis og en sprek spillmus fra Microsoft.

I Crysis sendes du for å etterforske stedet der en asteroide skal ha krasjet i jordoverflaten. Det viser seg at asteroiden i virkeligheten er et romskip, og at de som var ombord ikke har særlig hyggelige intensjoner. Romvesenene har imidlertid en stor svakhet; de er avhengige av minusgrader for å overleve. Uheldigvis har de også teknologien som er nødvendig for å kjøle ned store områder, og etter hvert som tiden går vil det som en gang var frodig jungel bli snødekte landskap.

Vi har fått tak i en spesialutgave av dette spillet, med numerert omslag og en bonus-DVD med blant annet en konseptvideo, intervju med produsentene og bak kulissene-video. I tillegg får man med det offisielle lydsporet og en 16-siders konseptbok.

I tillegg gir vi bort den splitter nye SideWinder-musa til Microsoft. Denne kommer med et uvanlig design, en «Quick Turn»-makroknapp som lar deg snu figuren i spillet 180 grader, og en LCD-skjerm med oversikt over makroer og hvilken følsomhet musen er satt til. Enkle knappetrykk endrer følsomheten fra 400, 800 til 2000 dpi, men med den medfølgende programvaren kan dette justeres etter eget ønske. Musens vekt kan justeres med seks vekter som veier fem gram hver.

For å delta i trekningen om denne superpakken for actionlystne PC-spillere, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter spesialdrakten man bruker i Crysis?
Hvor mange bilder i sekundet oppfatter bildebehandlingsprosessoren i SideWinder Mouse?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden