Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 2

Den andre dagen i årets julekonkurranse frister med et valgfritt eksemplar actionspillet TimeShift.

Det er vanskelig å toppe gårsdagens vanvittige julekonkurranseåpning. I steden velger vi å jekke oss ned noen hakk, mens vi fortsetter nedtellingen mot jul. I dagens konkurransepott ligger TimeShift – et tøft førstepersons actionspill hvor spilleren får mulighet til å manipulere tiden.

Dagens luke inneholder TimeShift for valgfri plattform.

Vår helt kan blant annet senke tidens hastighet, fryse den og spole den tilbake om det skjer noe han ikke er helt fornøyd med. Flere steder blir han nødt til å manipulere tiden for å komme videre.

TimeShift kommer en historie skrevet av en anerkjent Hollywood-skribent, og foregår i en alternativ versjon av vår egen verden. Naturligvis får vi massevis av ulike våpen, og disse inkluderer varianter av tradisjonelle våpen vi kjenner fra vår egen virkelighet, samt alternative og mer fremmede drapsmidler. Spillet kjører på Saber Interactive sin egen 3D-motor, og utviklerne lover blant annet realistisk fysikk.

For å være med i trekningen av dette spillet for PC, Xbox 360 eller PlayStation 3, må du ha fylt 18 år, og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter vitenskapsmannen som protagonisten er på jakt etter i TimeShift?
Hva heter drakten som lar hovedpersonen kontrollere tiden?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Det vil bli spurt hvilken plattform man ønsker å motta spillet til. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden