Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 22

Lyst på en unik Simpsons-PSP? Da bør du delta i denne konkurransen.

I dag har vi fått henda på en spesiell PlayStation Portable (PSP) i knallgul The Simpsons-farge. PSP-en er av den nye typen, som er 33 prosent lettere og 19 prosent tynnere enn forgjengeren, og utstyrt med en videoutgang som gjør det mulig å se UMD-filmer og spille på TV-en. Denne The Simpsons-varianten av PSP finnes kun i 1000 eksemplarer.

Unik The Simpsons-PSP med The Simpsons-spillet kan bli din.

Sammen med PSP-en kommer selvsagt også The Simpsons-spillet, som starter med at Simpson-familien - det vil si Bart, Homer, Marge, Lisa og Maggie - finner ut at de er fanget inne i et dataspill. De gule skapningene gjør det beste ut av situasjonen, og bestemmer seg like godt for å gi seg selv superkrefter. Bart kan eksempelvis gjøre seg om til Bartman, mens Homer kan bli Homerball. The Simpsons er et actionorientert spill hvor hvert brett tar form som en ny Simpsons-episode, der vi får oppleve unike historier på forskjellige steder.

Som før trenger du kun svare rett på disse spørsmålene for å være med i trekningen:

Når ble PlayStation Portable Slim & Light lansert i butikk i Norge?
I hvilket år debuterte den første The Simpsons-episoden på TV?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden