Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 8

Lyst på et nytt rollespill til jul? På den åttende konkurransedagen kan vi lokke med en samlerutgave av nykommeren Two Worlds.

Two Worlds foregår i en middelalderverden hvor det gode og det onde kjemper om menneskenes sjeler. Her kombineres et dynamisk og sofistikert kampsystem som minner om det vi fant i Star Wars: Knights of the Old Republic, med friheten fra Fallout-spillene. Et av målene utviklerne har med spillet er å gi oss en sterk, ikke-lineær historie hvor spilleren får en ekte mulighet til å påvirke spillverdenen gjennom handlingene sine.

Two Worlds Royale Edition er premien i dagens julekonkurranse.

I tillegg loves vi en mengde laug ("guilds"), spillområder og detaljerte ikke-spillende figurer, og utviklerne hevder at måten spilleren får erfaring på er mer realistisk og interessant enn i andre spill i sjangeren. Two Worlds kommer med en omfattende enspillerkampanje, samt mulighet for spill over nettet (gratis).

Vi har fått tak i en spesialutgave av Two Worlds på PC, som vi gir bort på denne åttende dagen i desember. Denne inneholder et kart over verdenen, en penn, en 72-siders fantasy rollespillbok i farger, samt en bonus-DVD med musikk, videoinnhold og materiell for å lage nettsteder om Two Worlds. Hvis du vil være med i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Utvikler Reality Pump Studios har tidligere laget flere strategispill, blant annet:
Den første ekspansjonspakken til Two Worlds ble kunngjort for noen uker tilbake. Hva heter den?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden