Julepakke til The Sims 2

Denne julen kommer EA til å lansere nytt innhold til The Sims 2, i form av The Sims 2 Christmas Party Pack.

Hvis du er en av de mange Sims-avhengige rundt om i det ganske land, kan du glede deg til at EA vil lansere nytt innhold til spillet denne julen. The Sims 2 Christmas Party Pack er ikke en normal ekspansjonspakke, men en mindre pakke med 40 nye objekter for simmene dine. Det er ikke klart hvor mye pakken (som EA refererer til som en "bonus-CD") vil koste, men den vil blant annet være tilgjengelig for kjøp direkte fra EA.

De nye objektene kommer selvfølgelig med et klart julepreg, og lar deg dekorere Sims-huset ditt for julefest, servere stor julemiddag og arrangere et besøk fra julenissen selv. I tillegg får du mulighet til å arrangere nyttårsfest, og EA har også inkludert en rekke tidligere lanserte festobjekter i pakken.

EA vil også selge en spesialversjon av The Sims 2 som kommer med alt ekstramaterialet fra Christmas Party Pack. Denne lanseres 18. november i Europa. For å se noen små skjermbilder og lese litt mer om The Sims 2 Christmas Party Pack, kan du besøke informasjonssiden hos EA.

Siste fra forsiden