Just Cause

Nå kan du prøve en demo av det svenskutviklede actionspillet Just Cause, på Xbox 360 og PC.

Just Cause er et actioneventyr utviklet av svenske Avalanche Studios. Her får du rollen som Rico Rodriguez, en CIA-agent som jobber i skjul med det mål for øye å styrte regjeringen i San Esperito. Denne Sør-Amerikanske øystaten er mistenkt for å samle opp masseødeleggelsesvåpen, og regnes som en trussel mot verdens sikkerhet.

Jobben kan bli lettere enn du hadde trodd. Det er nemlig store problemer på øya, hvor flere fraksjoner kjemper om makten. Alt som trengs ser ut til å være en liten dytt i "riktig" retning. Du kan bevege deg hvor du vil på det gigantiske tropiske paradiset, som består av flotte og detaljerte fjellområder, jungler, strender, byer og landsbyer – alt genereres via deres egen spillmotor Avalanche Engine, som i følge utvikleren også skal sørge for minimale lastetider.

Det loves videre en svært stor og variert mengde kjøretøy, fly og båter. Oppdragene dine vi ha sideoppdrag og underveis vil du også kunne ta del i bonusoppdrag.

Nå har Eidos som avtalt sluppet den etterlengtede demoen for PC og Xbox 360. Sistnevnte versjon er nå å finne på Xbox Marketplace, mens PC-versjonen ligger å venter på deg på vår filserver. I demoen får du spille på hele det store, frie og sammenhengende tropiske brettet. Ditt hovedoppdrag er å ta ut fire viktige personer. Underveis blir du med på å overta en fiendtlig base med en sverm av opprørere. Du får fly helikopter, kjøre båt og motorsykkel, samt alle tilgjengelige biler.

Just Cause lanseres til PC, Xbox, Xbox 360 og PlayStation 2 i september.

Siste fra forsiden