Kampspill med Viewtiful Joe

Capcoms populære actionhelt Viewtiful Joe får sitt eget kampspill til GameCube og PSP.

I går kunngjorde Nintendo at Viewtiful Joe: Red Hot Rumble vil lanseres 24. februar i Europa. I motsetning til tidligere Viewtiful Joe-spill, er ikke dette et plattformspill, men et raskt og ellevilt slossespill for flere spillere. Captain Blue ar bestemt seg for å pensjonere seg, og nå leter han etter en ny helt til filmene sine. Dermed må Joe og rivalene hans kjempe om å bli utvalgt til rollen som Captain Blue sin etterfølger.

Et spennende aspekt ved Red Hot Rumble er at hver kamparena kommer med minst fire oppdrag, som du kan utføre for å tjene penger. Disse kan være alt fra å samle edelsteiner og slå ut sjefsfiender til å kvitte seg med alle rivalene innen en tidsfrist. Så snart et oppdrag er fullført begynner det neste, noe som gjør kampene mer hektiske. Spillere kan også stjele poeng fra motstanderne ved å angripe dem.

I tillegg til vanlige slag og spark, kan kamphanene samle spesielle VFX-krefter, som de kan bruke til å fryse tiden, angripe med lydens hastighet og andre superheltaktige ting. Spillet kommer også med mulighet for at to spillere kan slå seg sammen og kjempe seg gjennom de 25 kamparenaene i enspillermodusen som et lag.

I tillegg til denne kunngjøringen fra Nintendo, har Capcom sendt ut en pressemelding hvor de forteller at spillet kommer til PSP. Den amerikanske lanseringen vil finne sted i mars, men vi vet ikke når PSP-versjonen av Viewtiful Joe: Red Hot Rumble kommer til Europa.

Red Hot Rumble til PSP kommer med det samme gameplayet som GameCube-versjonen, men det fortelles også at spillet får to nye figurer, inkludert Dante (fra Devil May Cry). Dessuten får PSP-versjonen en ny enspillermodus ("trial mode") som kommer med en serie raske og utfordrende minispill, og "game sharing"-muligheter.

Siste fra forsiden