Kan du bli president i USA?

Stardock kunngjør The Political Machine 2008

Følger du usunt mye med på de amerikanske valgene? I The Political Machine 2008 kan du delta selv.

Stardock har fortalt at de jobber med The Political Machine 2008, et nytt politisk strategispill hvor målet er å vinne det amerikanske presidentvalget. Her kan du velge en av de virkelige presidentkandidatene (eller skape din egen), og kjempe deg gjennom en hel valgkamp.

For å vinne må du utforme ditt eget politiske budskap, besøke ulike byer og tettsteder, delta i TV-debatter og sende medarbeiderne dine rundt i nasjonen for å kjøre lokale valgkamper.

I følge en sniktitt hos GameSpy, har utviklerne bygd videre på de vellykkede elementene fra det forrige spillet i serien. Dessuten har de gjort en del endringer på de områdene hvor originalen ikke var spesielt vellykket.

Dette betyr blant annet at spilleren får mer og klarere informasjon om hvordan kampanjen hans mottas av folket. Den kunstige intelligensen til motstandere og programledere har også økt, takket være erfaring fra Galactic Civilizations II-utviklingen.

The Political Machine 2008 skal etter planen lanseres i juni. I vår del av verden er det uklart om det får noen lokal distribusjon i butikkene, men det blir i alle fall tilgjengelig over Stardocks TotalGaming-portal.

Siste fra forsiden