Kan du drifte Battlefield 2-server?

Gamer.no ønsker å sette opp dedikerte Battlefield 2-servere. Er du rett person som kan hjelpe til å vedlikeholde og overvåke disse?

Redaksjonen i Gamer.no har verken tid eller erfaring nok til å administrere og drifte en Battlefield 2-server slik at det blir en tilfredstillende opplevelse for våre brukere. Derfor søker vi nå dyktige og innsiktsfulle personer som ønsker å hjelpe oss å bygge opp stabile og fungerende spillservere for våre kjære lesere.

Det er fordel om personene har erfaring fra organisering av en eller flere spillservere tidligere, men det viktigste er likevel at personen er svært interessert i Battlefield 2, og er villig til å sette seg godt inn i hvordan serverklienten bør være satt opp. Tidligere erfaring fra vedlikehold og drifting av server for Battlefield 1942 er en fordel.

Selve serverklienten vil installeres på en kraftig Windows 2003-server, og båndbredde er allerede tatt hånd om. Vi trenger personer som kan hjelpe oss med jevnling administrering og overvåkning, sørge for at alt går riktig for seg på serverne, og tipse administratorer om patcher og nye brett som bør legges inn. I første omgang vil tilgang begrense seg til console i selve spillet, men på sikt ønsker vi å tilrettelegge for webadministrering eller annen passende fjernkontroll. Det er et stort pluss om søkeren har interesse for å sette seg inn i ulike muligheter for praktisk overvåkning og vedlikehold.

Hvis du føler at du er rett person til denne jobben, så sender du en søknad til tor-steinar@gamer.no hvor du forteller om din tidligere erfaring og hvorfor vi bør velge akkurat deg.

Siste fra forsiden