Kaos på sykehus

En travel hverdag

Portugisiske Gameinvest har offentliggjort et nytt spill hvor du får prøve deg som sykesøster på et travelt sykehus.

Den ukjente spillutvikleren Gameinvest ser nå etter utgiver for deres nyeste prosjekt. Spillet de vil ha gitt ut er Sarah's Emergency Room, et sykehusspill hvor du må mestre tidsprioritering og finans for å drive et vellykket sykehus.

Har sykehuset råd til ny tannlege?

Du spiller Sarah, en ung sykepleier som akkurat har fullført utdannelsen og som sliter med å skaffe seg jobb. Heldigvis får hun muligheten til å lede et lite akuttmottak på et sykehus i Arkansas. Jobben på det lille mottaket blir fort langt mer hektisk og krevende en hun hadde tenkt seg.

Sarah fyker rundt i mottaket og tar imot pasienter, stiler diagnoser og assisterer under operasjoner. Din oppgave blir å prioritere riktig mellom de mange pasienten som kommer inn og samtidig sørge for at mottaket har den bemanningen det trenger for å behandle pasientenes sykdommer.

Hvis Sarah gjør en god jobb åpnes det opp større og flottere sykehus hun kan jobbe på. Totalt er det syv forskjellige sykehus i forskjellige størrelser og med forskjellige utfordringer.

Stilen i Sarah's Emergency Room minner litt om den i Bullfrogs klassiker Theme Hospital. Pasienter kommer inn med diverse merkelige lidelser og sære doktorer må kurere dem på uortodokse måter.

Siden Sarah's Emergency Room foreløpig ikke har noen utgiver er det heller ikke fastsatt noen slippdato. Spillet skal etter planen utgis på PC, Wii, DS, Playstation Network og Xbox Live Arcade.

Siste fra forsiden