Kjente stemmer i Fallout 3

Rollelisten til Bethesdas Fallout 3 har nå blitt offentliggjort. Liam Neeson blir din far.

Hollywood-stjernen Liam Neeson har fått en viktig rolle i Fallout 3 fra Bethesda Softworks. Neeson skal spille hovedpersonens far i spillet, en rolle som visstnok har blitt skreddersydd for den irske skuespilleren.

– Ja, denne rollen ble skrevet spesielt for Liam, og bidrar til den dramatiske stemningen som preger spillet, sier Todd Howard, sjefsprodusent for Fallout 3 i en pressemelding.

Washington D.C. i ruiner. Konseptbilde fra Fallout 3.

Dette er andre gang Neeson dukker opp i et spill. Batman Begins var hans debut på den interaktive scene. Skuespilleren er også godt kjent som Qui-Gon i filmen Star Wars: The Phantom Menace.

– Det har vært en glede å gi liv til faren, og å jobbe med de veldig talentfulle menneskene som utvikler Fallout 3 hos Bethesda. Jeg håper tilhengere av serien blir fornøyd med resultatet, sier Neeson.

Den øvrige rollelisten inkluderer Keith David (They Live), Clancy Brown (Highlander), Ron Perlman (Hellboy), Richard Dean Anderson (MacGyver), Brad Garrett (Everybody Loves Raymond), Tony Shalhoub (Monk), David Warner (Tron), og CCH Pounder (The Shield).

Dette finnes svært lite informasjon om Bethesdas neste storspill, men en nedtelling for den første traileren er satt i gang på spillets offisielle nettsted. Akkurat nå er det 27 dager igjen. På dette nettstedet vises også flere spennende konseptillustrasjoner fra spillet.

Siste fra forsiden