Klart for Divinity 2?

Nytt rollespill fra Larian

Ryktene går om Divinity 2: Ego Draconis, og Larian gjør seg klar for kunngjøring

Den belgiske utvikleren Larian fikk en uventet hit med rollespillet Divine Divinity, som leverte en frisk og vanedannende blanding av Baldurs Gate og Diablo.

Divinity 2: Ego Draconis?

Det har lenge vært klart at de jobber med et nytt rollespill, og i fjor kom det frem at den tyske utgiveren Anaconda hadde sikret seg rettighetene til dette spillet.

Nå ser det ut som en kunngjøring er like rundt hjørnet. I følge en forumpost på den tyskspråklige delen av Larian-forumet, har det nyeste nummeret av tyske PC Games en eksklusiv sniktitt på Divinity 2: Ego Draconis.

I tillegg har Larian lansert et nytt nettsted, og forteller at dette er en del av forberedelsene for en kunngjøringen av deres nestegenerasjons-rollespill. Her forteller de at de vil fortelle mer om spillet denne uken.

Om du vil vite mer om Divine Divinity, kan du lese vår gamle anmeldelse. Larian røper forøvrig også at de jobber med et nytt og nyskapende barnespill.

Oppdatering: Dtp (som eier Anaconda) sendte oss akkurat en e-post, hvor de fortalte at de kommer til å vise Divinity 2: Ego Draconis for PC og Xbox 360 på Games Convention neste måned. Dermed er det bekreftet: Divinity 2 er på vei.

Siste fra forsiden