Klart for Team Fortress 2-beta

Valve har lansert Steam Community, og lagt alt til rette for den kommende betatesten av Team Fortress 2.

Torsdag kunngjorde Half-Life utvikler Valve at en åpen beta for deres kommende Team Fortress 2 vil bli gjort tilgjengelig på mandag. Den er åpen for alle som forhåndsbestiller samlingspakken Orange Box over Valves Steam nettverk. Samtidig med kunngjøringen slapp Valve en oppgradering til Steam som skal gjøre det lettere å kommunisere med andre spillere og arrangere spill over nettet.

Steam Community lar deg legge ut en egen profil på nettet, komplett med bilde og personlig informasjon, og legge til andres profiler i en venneliste. Profilene oppdateres i sanntid så du kan se hvem som er logget på og om de er interessert i en runde online spill eller bare vil prate. Steam Community lar deg også invitere andre til laget ditt og fører statistikk over kampene deres.

Team Fortress 2 er oppfølgeren til et av de eldste klassebaserte onlineskytespillene. Spillet fokuserer på lagbaserte kamper og klassedynamikk. Varierte klasser som spionen, ingeniøren og pyromanen bidrar til det Valve lover vil bli et taktisk og variert lagspill.

Team Fortress 2 blir utgitt som en del av Valvs samlingspakke Orange Box. Denne vil også inneholde Half-Life 2, Episode One, Episode Two og Portal. Orange Box vil være tilgjengelig i butikkene og over Steam fra 10. oktober.

Siste fra forsiden