Klassiske Namco-spill til PSP

Namco har nå kunngjort Namco Museum Battle Collection, med klassikere som Galaga, Dig Dug og Pac Man.

Namco er en utgiver med mange klassiske titler på rullebladet, og nå planlegger de å gi PSP-eiere en heftig dose nostalgi. De har akkurat kunngjort Namco Museum Battle Collection, som er en samling med over 20 arkadespill. Den amerikanske versjonen får ti spill mer enn den nylanserte japanske versjonen, og vi håper selvsagt at disse spillene også følger med når pakken forhåpentligvis lanseres her til lands (etter at Sony har fått summet seg til å lansere PSP-konsollen den trenger for å kjøre, selvsagt).

Den japanske versjonen av pakken kom med spill som Dig Dug, Galaxians, Galaga, Rally X, Pac Man og Ms Pac Man, og disse spillene kommer alle i forskjellige versjoner. Først og fremst har vi originalversjonene som vi fant i arkadehallene på åttitallet, men i tillegg har Namco laget mer moderne versjoner av de samme spillene, som blant annet kan skryte av oppgradert presentasjon.

Noen av de nye spillene i den amerikanske versjonen av pakken er Xevious, Bosconian, Mappy, Tower of Druaga, Dragon Buster, Grobda, Dig Dug 2 og King & Balloon. De fleste av disse spillene er riktignok ikke særlig godt kjent (vi hadde i alle fall ikke hørt om et spill som het Grobda før), men de burde være med på å gjøre samlepakken ekstra fristende for nostalgikerne der ute. Og hvem vet, kanskje ett eller flere av dem er virkelige gullkorn som aldri helt har fått den oppmerksomheten de fortjener.

Pakken utnytter seg av PSP-konsollens trådløse nettverkssystem, slik at flere kan spille mot hverandre. Hvis vennene dine ikke har kjøpt pakken, kan du fremdeles spille med dem - systemet kan nemlig midlertidig overføre spill fra en konsoll til en annen, slik at hele vennegjengen kan spille sammen. Temmelig smart, eller hva?

Siste fra forsiden