Knight Rider 2 i smia

Oppfølgeren til fjorårets spill med samme navn er under utvikling. Dermed er det igjen på tide med eventyr for den tilsynelatende intelligente bilen.

Det første spillet som kom ut i fjor solgte angivelig 170.000 kopier, til tross for hverken bred eller positiv mediedekning. Knight Rider 2 vil etter alt å dømme lanseres på både PlayStation 2 og PC, og utvikles av selskapet Davilex Games. Spillet er bygd på den svært populære TV-serien med samme navn som herjet på TV-skjermene på 80-tallet.

- Vi er veldig spente over å kunne utvikle og publisere oppfølgeren til Knight Rider. Den første versjonen var suksessrik og det er et logisk steg å utvikle en oppfølger. Vi har nøye hørt på våre kunders tilbakemelding når det gjelder Knight Rider og vi vil implementere mange av de gitte tipsene i Knight Rider 2, sier Rogier Avis, sjef for Davilex Games.

Knight Rider omhandler en intelligent bil og dens fører, en slags røffere versjon av Pelle Politibil. På 80-tallet var likevel ikke Onkel Kåre så veldig godt inn i bildet, og hans rolle var derfor forbyttet med hele verdens strandmann David Hasselhoff. Med på morsomheten var den vesle karen Gary Coleman.

Spillet vil dermed inkludere vill bilkjøring som sitt hovedelement. Oppfølgeren vil inkludere to nye gameplayfunksjoner i form av slåsskamp og minispill. Disse minispillene vil inkludere et sted for skuddtrening og banerace.

Siste fra forsiden