Knight Rider 2

Åttitallsfenomenet Knight Rider er tilbake, og her er demoen K.I.T.T.-tilhengere verden over har ventet på.

Forrige Knight Rider-spill fikk en heller lunken mottakelse av pressen og spillpublikum, men den nederlandske utgiveren Davilex har ikke tenkt å gi seg så lett. Nå er de i ferd med å lansere en etterfølger, og i den forbindelse har de naturligvis gitt ut en demo av PC-versjonen.

Som i det forrige spillet vil du få rollen som robotbilen K.I.T.T., og må bruke alle de unike hjelpemidlene denne bilen hadde til rådighet i TV-serien. Dette inkluderer et eget skimodus, en kraftig turboboost og mulighet til å bruke nattsyn.

Bilen har også mulighet til å gå inn i kampmodus, hvor det må kjempes mot roboter, pansrede kjøretøy og Michael (David Hasselhoff) sin onde tvillingbror, Garth. På din vei gjennom spille kan du også låse opp en rekke minispill, slik som baneløp og små skytespill, ved å fullføre enkelte oppdrag.

Demoversjonen av Knight Rider 2 kommer med tre oppdrag ("Chopper" - del 2, "The Mountains" og "The Compound"). Installasjonsfilen er på 273 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden