Knights of the Nine til Xbox 360 og PC

Bethesda har kunngjort at det nye innholdet til Oblivion på PS3 blir lansert som en ekspansjon for PC og Xbox 360.

For kort tid siden røpte Bethesda-mann Todd Howard at de ønsket å gjøre det nye innholdet på PS3-versjonen av Oblivion tilgjengelig også for PC og Xbox 360-eiere. Nå har den amerikanske utvikleren kommet med en offisiell kunngjøring av Knights of the Nine, en tilleggspakke til Xbox 360 og PC som gjør de eksisterende versjonene av spillet like omfattende som den kommende PS3-versjonen.

Pakken blir lansert over Obliviondownloads (på PC) og Xbox Live (på Xbox 360), og vil i tillegg komme i salg i butikkene. Butikkversjonen inneholder også alle de andre betalekspansjonene som har blitt gitt ut så langt (Horse Armor, The Orrery, Wizard's Tower, Vile Lair, Thieves Den, Mehrunes' Razor og Spell Tomes).

Nettlanseringen og den amerikanske butikklanseringen vil finne sted 21. november. Vi europeere får mulighet til å kjøpe pakken i butikkene fra og med 24. november. I Europa vil Bethesda samarbeide med Ubisoft om denne utgivelsen.

Knights of the Nine inneholder en ny fraksjon for "snille" spillfigurer. Fraksjonen består av hellige krigere, og spilleren kan grunnlegge sin egen orden som han kan ta med i kamp mot en magikerkonge og hans demoniske undersåtter.

Oppdragene i Knights of the Nine-fraksjonen skal gi svar på mange spørsmål rundt Ayleid-ruinene rundt om på kartet, og lede oss gjennom massive grotter og ruiner på leting etter legendariske gjenstander, som den hellige rustningen og våpnene til den Hellige Korsfarer.

Siste fra forsiden